HTML

Blogidegen

Friss topikok

  • Anita 23: Á biztosan, van ott még csak egy kis biztatás hiányzik?:-)Írj valamit ,nézd meg, mennyi olvasód le... (2013.03.06. 09:33)
  • : Szia alakul már a köd?:-)nagyon eltűntél:-)biztosan sok minden történik veled ,gyerekek jól v... (2012.08.13. 20:27)
  • : Hát ez a nagy szabad ország ,itt mindent szabad:-( (2012.07.17. 13:59)
  • : Vallásos vagyok hiszem hogy ami megvan irva bekövetkezik,együtt vagy külön... (2012.05.25. 20:29)
  • : Kedves Csaba, nem hiszem, hogy a bibliai teremtéstörténet Éden-kerti fejezetei lejátszódtak volna,... (2010.03.11. 22:16)

Címkék

2009.03.09. 11:57 ződség

Úgy néz ki, hogy ezt a jelenlegi civilizációt alapvetően két tényező: az olaj és a bankrendszer tartja fenn... Az olaj elfogy, a bankrendszer meg... Majd lesz vele valami...


Tatárszentgyörgy... engem az annyira sokkolt, hogy még most is nehezen írok bármit is róla... Lehetséges volna, hogy léteznek ebben az országban olyan emberek, akik közvetlen közelről, valamilyen ködös teoretikus indíttatásból, lelőnek egy ötéves gyereket??? Létezik már Magyarországon ilyen radikalizmus, vagy mondjuk úgy: "nemzeti fundamentalizmus"? Egy ötéves gyereket!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vattamanygyula.blog.hu/api/trackback/id/tr576337693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2009.03.11. 13:02:32

Tatárszentgyörgy, igen, emberre vadászni, ötéves gyermeket az apja kezében lelőni... Engem azért is sokkol, hogy nekem is van pici fiam. (Viszont ahogy Cosmánál nem értem, miért kell a cigányság és a gyilkosság közt kapcsolatot teremteni, a logika azt kívánja, hogy a nemzeti radikalizmus és e között a gyilkosság közt se teremtsünk, amíg ki nem derül, mi volt az indíték. Ha az volt, akkor kell értékelni, előre nagyot lehet melléfogni. Ahogy a pécsi kézigránátosról is kiderült, hogy nem etnikai oka volt. Számomra a legszomorúbb, hogy az egyik pécsi gyanúsítottat gyerekkora óta ismerem. A reciprocitás elve azt is megköveteli, hogy ha "fundamentalizmusról"" beszélünk, ne mossunk egybe minden hasonlót, sőt a pozitív hasonlót sem. Ilyen tekintetben a hazáját szerető ember még nem kirekesztő, sőt az igazi nacionalizmus a más népek tiszteletét is feltételezi, amennyire a sajátjának elvárja. Az egybemosások, aztán a kikövetelt elhatárolódások csak összemosnak mindent, a káoszban meg akadhatnak haszonélvezők mások kárára. Ugyanígy, reverz fölöslegesnek tartom a Cosma ügyben is egyes cigányszervezetek elhatárolódását. A másik szerintem nem releváns összefüggés, hogy a pénzügyi válság miatti bűnbakkeresés erősíti fel a torz eszméket. Van ilyen is, de a cigánysággal kapcsolatban egy mélyebb és régebbi válság okozza az előítéletes viszonyt, ez pedig nem pénzügyi, hanem erkölcsi.)
süti beállítások módosítása